NUTRICIÓN DE OVINO
NUTROVI
F. Javier
Giráldez García
Publicaciones en las que colabora con F. Javier Giráldez García (51)
2024
-
Brócoli y coliflor como ingredientes en raciones de ovino lechero
Tierras. Ovino, Núm. 45, pp. 50-57
2023
-
Conventional Feed-Grade or Slow-Release Coated Urea as Sources of Dietary Nitrogen for Fattening Lambs
Animals, Vol. 13, Núm. 22
-
Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies lipid metabolism and meat quality
Meat Science, Vol. 198
-
Effects of Thymbra capitata essential oil on in vitro fermentation end-products and ruminal bacterial communities
Scientific Reports, Vol. 13, Núm. 1
2021
-
Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork patties
Foods, Vol. 10, Núm. 9
-
Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 198
-
Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
-
Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
-
Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
-
Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
-
Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
-
The effects of storage and hop extract on aroma and flavour compounds in Balkan-style sausages packed under a CO2-containing anaerobic atmosphere
Heliyon, Vol. 6, Núm. 10
2019
-
Efecto de la sustitución parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza ASSAF durante el cebo
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
-
Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb patties
Food Research International, Vol. 111, pp. 342-350
-
Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb’s diet on omental fat fatty acids
Acta Veterinaria, Vol. 68, Núm. 4, pp. 502-511
-
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Food Research International, Vol. 108, pp. 42-47