Publicacions en què col·labora amb AVELINO ÁLVAREZ ORDÓÑEZ (10)

2022

  1. “Bachelor Thesis Club”: a role-playing method in the Food Science and Technology Degree at the University of León (Spain)

    Conference proceedings. CIVINEDU 2022: 6th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation

2020

  1. Effect of high hydrostatic pressure processing of milk on the quality characteristics of kefir

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 44, Núm. 10

  2. Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)

    Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262

  3. The use of Twitter as a learning tool in the Packaging Technology course

    Conference proceedings CIVINEDU 2020: 4th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 23-24, 2020

2019

  1. Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Utilización de "Socrative" en el aula: relación con la calificación final de la asignatura

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019