HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
CAROLINA
BLANCO FONTAO
Profesora Contratado Doctor
Publicaciones en las que colabora con CAROLINA BLANCO FONTAO (10)
2022
-
Aprendizaje-Servicio para la mejora de la formación práctica en el Máster de Formación del Profesorado pre-universitario
Educar para transformar: Innovación pedagógica, calidad y TIC en contextos formativos (Dykinson), pp. 852-860
-
IMPLEMENTACIÓN DEL PERIODO DE “PRÁCTICUM” DEL MÁSTER DE PROFESORADO MEDIANTE LA ADAPTACIÓN DEL PROYECTO MICROMUNDO DE APRENDIZAJE AL SERVICIO DE LA SOCIEDAD
VI Congreso Virtual Internacional sobre Innovación Pedagógica y Praxis Educativa. Libro de Actas 25, 26 y 27 de mayo de 2022 (Afoe)
2021
-
Estrategia de enseñanza-aprendizaje activo y social para potenciar el Prácticum (Máster de Formación del Profesorado)
Avances en Educación Superior e Investigación (Dykinson)
2020
-
Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on colour, oxidation and microbiological growth of meat from light fattening lambs
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 55, Núm. 3, pp. 1119-1125
2018
-
Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat quality
Food Research International, Vol. 108, pp. 42-47
2017
-
Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality
Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 8, pp. 3455-3466
2015
-
Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage
Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80
2014
-
Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambs
Small Ruminant Research, Vol. 121, Núm. 2-3, pp. 314-319
-
Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic display
Meat Science, Vol. 98, Núm. 4, pp. 646-651
-
Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing time
Meat Science, Vol. 97, Núm. 1, pp. 115-122