Publicaciones en las que colabora con Luz H. Villalobos Delgado (11)

2022

  1. Chorizo and Chouriço de Carne: Varieties, Composition, Manufacturing Process and Shelf Life

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 127-153

2019

  1. Food safety through natural antimicrobials

    Antibiotics, Vol. 8, Núm. 4

  2. Natural Antioxidants in Fresh and Processed Meat

    Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236

  3. Natural antimicrobial agents to improve foods shelf life

    Food Quality and Shelf Life (Elsevier), pp. 125-157

2018

  1. Natural antioxidants in fresh and processed meat

    Sustainable Meat Production and Processing (Elsevier), pp. 207-236

2017

  1. Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat quality

    Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 8, pp. 3455-3466

2014

  1. Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic display

    Meat Science, Vol. 98, Núm. 4, pp. 646-651

  2. Estudios sobre carne de cordero: compuestos volátiles y estabilidad oxidativa de la carne de corderos alimentados con oleínas, estabilidad oxidativa de una hamburguesa con lúpulo, desarrollo de una pierna cruda-curada incluyendo una etapa de masajeo

    Estudios sobre carne de cordero: compuestos volátiles y estabilidad oxidativa de la carne de corderos alimentados con oleínas, estabilidad oxidativa de una hamburguesa con lúpulo, desarrollo de una pierna cruda-curada incluyendo una etapa de masajeo

  3. Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing time

    Meat Science, Vol. 97, Núm. 1, pp. 115-122