PROYECTOS PROPIOS
Proiektua ULE2003-19-P2
Caracterización bioquímica y tecnológica de las cepas de bacterias lácticas aisladas del queso de Genestoso durante su maduración.
Finantzatzailea:
UNILEÓN - ACF. E.S.T.I. AGRARIA
date_range
Iraupena 2004(e)ko urtarrila-(a)k 01-(e)tik 2006(e)ko abendua-(a)k 31-(e)ra izan da
(36 months)
euro
3.400,00 EUR
Erakunde-arlokoak.
Caracterización bioquímica y tecnológica de las cepas de bacterias lácticas aisladas del queso de Genestoso durante su maduración.
Azpiprograma:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN 2003
Osagaiak beste batzuetan(3)
- FRESNO BARO, JOSÉ MARÍA 20042005
- GONZÁLEZ PRIETO, MARÍA JOSEFA 20042005
- TORNADIJO RODRÍGUEZ, MARÍA EUGENIA Arduraduna 20042005