AVELINO
ÁLVAREZ ORDÓÑEZ
Profesor Titular de Universidad
ERICA
RENES BAÑUELOS
Profesora Ayudante Doctor
Publicaciones en las que colabora con ERICA RENES BAÑUELOS (6)
2024
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“Club del Trabajo Fin de Grado”: método de role-playing en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 29-36
2022
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“Bachelor Thesis Club”: a role-playing method in the Food Scienceand Technology Degree at the University of León (Spain)
Conference proceedings. CIVINEDU 2022: 6th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation
2020
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Effect of high hydrostatic pressure processing of milk on the quality characteristics of kefir
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 44, Núm. 10
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Identification of study habits and skills associated with the academic performance of Bachelor's degree Food Science and Technology students at the University of León (Spain)
Journal of Food Science Education, Vol. 19, Núm. 4, pp. 250-262
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The use of Twitter as a learning tool in the Packaging Technology course
Conference proceedings CIVINEDU 2020: 4th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 23-24, 2020
2019
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Identificación de hábitos de estudio del alumnado del Grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos para el desarrollo de metodologías de enseñanza-aprendizaje más eficaces
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019