Publikationen, an denen er mitarbeitet Sidonia Martínez Suárez (14)

2005

  1. The effects of ripening stage and processing systems on vitamin C content in sweet peppers (Capsicum annuum L.)

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 56, Núm. 1, pp. 45-51

2002

  1. Influence of temperature on the recovery capacity of heat injured Bacillus cereus spores obtained at different temperatures

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 53, Núm. 5, pp. 112-114

  2. Problemática de los alimentos mínimamente procesados: productos "sous vide"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 170, pp. 81-85

  3. Resistencia al calor de "Enterococcus faecium"

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 171, pp. 74-79

2001

  1. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38

1999

  1. Heat resistance of Bacillus cereus spores: Effects of milk constituents and stabilizing additives

    Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 4, pp. 410-413

  2. Thermal inactivation of Bacillus cereus spores affected by the solutes used to control water activity of the heating medium

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 53, Núm. 1, pp. 61-67

  3. Thermal inactivation of Bacillus cereus spores formed at different temperatures

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 51, Núm. 1, pp. 81-84