
CARMEN
VALDÉS SOLÍS
Profesor Titular de Universidad
Publications (40)
2021
-
Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
-
Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
-
Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
-
Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
-
Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
2019
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
-
La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
-
Digestibility, nitrogen balance and weight gain in sheep fed with diets supplemented with different seaweeds
Journal of Applied Phycology, Vol. 31, Núm. 5, pp. 3255-3263
2018
-
Milk replacer restriction during early life impairs the live body weight and progesterone patterns of ewe lambs during the replacement period
Journal of Dairy Science, Vol. 101, Núm. 9, pp. 8021-8031
-
Feed efficiency and the liver proteome of fattening lambs are modified by feed restriction during the suckling period
Animal, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1838-1846
2016
-
Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids
Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552
2010
-
El balance de fósforo en prados de montaña y su relación con parámetros de diversidad y composición botánica
Pastos: fuente natural de energía: 4ª Reunión Ibérica de Pastos y Forrajes, 3-6 mayo, Zamora - Miranda do Douro
2008
-
¿Afecta la fertilización fosfatada de larga duración al proteoma de los tréboles?
Pastos, clave en la gestión de los territorios: integrando disciplinas
2006
-
Potential use of visible and near infrared reflectance spectroscopy for the estimation of nitrogen fractions in forages harvested from permanent meadows
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 86, Núm. 2, pp. 308-314
2004
-
Estimación de las fracciones nitrogenadas propuestas por el CNCPS (Cornell) mediante tecnología NIRS
Pastos y ganadería extensiva
2003
-
Efecto de la fertilización mineral sobre el contenido en nitrógeno de la hierba
Pastos, desarrollo y conservación
-
Methane oxidation and its coupled electron-sink reactions in ruminal fluid
Letters in Applied Microbiology, Vol. 36, Núm. 6, pp. 354-357
2000
-
Bitter pit prediction in apples through Mg infiltration
Proceedings of the XXV International Horticultural Congrees : Brussels, Belgium, 2-7 August, 1998