SECUNDINO
LÓPEZ PUENTE
Catedrático de Universidad
CARMEN
VALDÉS SOLÍS
Profesor Titular de Universidad
CARMEN VALDÉS SOLÍS-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (18)
2024
-
Los estudiantes de Agronomía elaboran miniclases y vídeos mediante aprendizaje colaborativo
Innovación docente en la Universidad de León (Servicio de Publicaciones), pp. 109-116
2021
-
Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
-
Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
-
Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
2019
-
Digestibility, nitrogen balance and weight gain in sheep fed with diets supplemented with different seaweeds
Journal of Applied Phycology, Vol. 31, Núm. 5, pp. 3255-3263
-
La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Feed efficiency and the liver proteome of fattening lambs are modified by feed restriction during the suckling period
Animal, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1838-1846
2016
-
Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids
Journal of Agricultural Science, Vol. 154, Núm. 3, pp. 542-552
2013
-
Fenología de las gramíneas en tres épocas de aprovechamiento forrajero de los prados en la vertiente sur de la Cordillera Cantábrica (León)
Los pastos: Nuevos retos, nuevas oportunidades
1999
-
Digestibilidad in vitro de forrajes y concentrados: efecto de la ración de los animales donantes de líquido ruminal
Archivos de zootecnia, Vol. 48, Núm. 181, pp. 51-61
-
Efecto de la suplementación nitrogenada sobre la fermentación ruminal in vitro de forrajes deficientes en nitrógeno
Archivos de zootecnia, Vol. 48, Núm. 183, pp. 295-306
-
Effect of DL-malate on mixed ruminal microorganism fermentation using the rumen simulation technique (RUSITEC)
Animal Feed Science and Technology, Vol. 79, Núm. 4, pp. 279-288
-
Effect of nitrogen form (casein and urea) on the in vitro degradation of cell walls from six forages
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 81, Núm. 4-5, pp. 212-222
-
Influence of sodium fumarate addition on rumen fermentation in vitro
British Journal of Nutrition, Vol. 81, Núm. 1, pp. 59-64
1998
-
Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheep
Animal Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 389-396
-
Efecto de la proporción de concentrado en la ración del animal donante de líquido ruminal sobre la digestibilidad "in vitro" de forrajes y concentrados
Actas de la XXXVIII Reunión Científica de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos: Soria, 1998
1997
-
A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hay
Animal Science, Vol. 65, Núm. 1, pp. 121-128