M LUISA SIERRA CASTRILLO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (12)

2019

  1. El proyecto "MicroMundo@ULE" en la Universidad de León: enseñanza-aprendizaje colaborativo y social entre estudiantes universitarios y preuniversitarios

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2017

  1. La autoevaluación regular en línea de los estudiantes fomenta su participación y rendimiento en la docencia presencial

    Nuevos enfoques en la Innovación Docente Universitaria: III TeLe(In)2 Conference proceedings

1996

  1. Behaviour and control of Staphylococcus aureus during manufacture and ripening of dry fermented sausages

    Factors affecting the microbial quality of meat 3. Cutting and further processing (University of Bristol), pp. 169-175

  2. Effect of the major herbs and spices in Spanish fermented sausages on Staphylococcus aureus and lactic acid bacteria

    Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 47, Núm. 2, pp. 43-47

  3. Staphylococcal growth and enterotoxin production in the presence of meat cultures (non LAB)

    Meat Science, Vol. 43, Núm. 3-4, pp. 255-263

1995

  1. Species of psychrotrophic bacteria on freshly dressed lamb carcasses

    Archiv für Lebensmittelhygiene., Vol. 46, pp. 20-23

1990

  1. Numerical taxonomy of Micrococcaceae isolated from Spanish sheep's milk cheeses

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 68, Núm. 1, pp. 33-41

1988

  1. Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988