MARÍA ROSARIO GARCÍA ARMESTO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)

1993

  1. Factors affecting spoilage microflora succession on lamb carcasses at refrigeration temperatures

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 74, Núm. 5, pp. 521-525

  2. Modern microbiological methods for foods: colony count and direct count methods. A review.

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9, Núm. 1, pp. 1-13

  3. Numerical Taxonomy of Psychrotrophic Bacteria Isolated from Raw ewes’ Milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 60, Núm. 3, pp. 371-383

1991

  1. Distribution and evolution of bacteria on lamb carcasses during aerobic storage

    Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 12, pp. 945-949

1988

  1. Flora superficial (indicadores y alterantes) en canales de ovino recién obtenidas en el matadero

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  2. Participación de bacilos pleomórficos gram-positivos en la alteración de carne de ovino mantenida a refrigeración

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  3. Species identification of staphylococci and micrococci isolated from ewes’ milk cheeses

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 269-276