Meat intake and risk of gastric cancer in the Stomach cancer Pooling (StoP) project

  1. Ferro, A.
  2. Rosato, V.
  3. Rota, M.
  4. Costa, A.R.
  5. Morais, S.
  6. Pelucchi, C.
  7. Johnson, K.C.
  8. Hu, J.
  9. Palli, D.
  10. Ferraroni, M.
  11. Zhang, Z.-F.
  12. Bonzi, R.
  13. Yu, G.-P.
  14. Peleteiro, B.
  15. López-Carrillo, L.
  16. Tsugane, S.
  17. Hamada, G.S.
  18. Hidaka, A.
  19. Zaridze, D.
  20. Maximovitch, D.
  21. Vioque, J.
  22. Navarrete-Munoz, E.M.
  23. Aragonés, N.
  24. Martín, V.
  25. Hernández-Ramírez, R.U.
  26. Bertuccio, P.
  27. Ward, M.H.
  28. Malekzadeh, R.
  29. Pourfarzi, F.
  30. Mu, L.
  31. López-Cervantes, M.
  32. Persiani, R.
  33. Kurtz, R.C.
  34. Lagiou, A.
  35. Lagiou, P.
  36. Boffetta, P.
  37. Boccia, S.
  38. Negri, E.
  39. Camargo, M.C.
  40. Curado, M.P.
  41. La Vecchia, C.
  42. Lunet, N.
  43. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2020

Volumen: 147

Número: 1

Páginas: 45-55

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.32707 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible