Meat intake and risk of gastric cancer in the Stomach cancer Pooling (StoP) project

  1. Ferro, A.
  2. Rosato, V.
  3. Rota, M.
  4. Costa, A.R.
  5. Morais, S.
  6. Pelucchi, C.
  7. Johnson, K.C.
  8. Hu, J.
  9. Palli, D.
  10. Ferraroni, M.
  11. Zhang, Z.-F.
  12. Bonzi, R.
  13. Yu, G.-P.
  14. Peleteiro, B.
  15. López-Carrillo, L.
  16. Tsugane, S.
  17. Hamada, G.S.
  18. Hidaka, A.
  19. Zaridze, D.
  20. Maximovitch, D.
  21. Vioque, J.
  22. Navarrete-Munoz, E.M.
  23. Aragonés, N.
  24. Martín, V.
  25. Hernández-Ramírez, R.U.
  26. Bertuccio, P.
  27. Ward, M.H.
  28. Malekzadeh, R.
  29. Pourfarzi, F.
  30. Mu, L.
  31. López-Cervantes, M.
  32. Persiani, R.
  33. Kurtz, R.C.
  34. Lagiou, A.
  35. Lagiou, P.
  36. Boffetta, P.
  37. Boccia, S.
  38. Negri, E.
  39. Camargo, M.C.
  40. Curado, M.P.
  41. La Vecchia, C.
  42. Lunet, N.
  43. Mostrar todos os autores +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Ano de publicación: 2020

Volume: 147

Número: 1

Páxinas: 45-55

Tipo: Artigo

DOI: 10.1002/IJC.32707 GOOGLE SCHOLAR