Meat intake and risk of gastric cancer in the Stomach cancer Pooling (StoP) project

  1. Ferro, A.
  2. Rosato, V.
  3. Rota, M.
  4. Costa, A.R.
  5. Morais, S.
  6. Pelucchi, C.
  7. Johnson, K.C.
  8. Hu, J.
  9. Palli, D.
  10. Ferraroni, M.
  11. Zhang, Z.-F.
  12. Bonzi, R.
  13. Yu, G.-P.
  14. Peleteiro, B.
  15. López-Carrillo, L.
  16. Tsugane, S.
  17. Hamada, G.S.
  18. Hidaka, A.
  19. Zaridze, D.
  20. Maximovitch, D.
  21. Vioque, J.
  22. Navarrete-Munoz, E.M.
  23. Aragonés, N.
  24. Martín, V.
  25. Hernández-Ramírez, R.U.
  26. Bertuccio, P.
  27. Ward, M.H.
  28. Malekzadeh, R.
  29. Pourfarzi, F.
  30. Mu, L.
  31. López-Cervantes, M.
  32. Persiani, R.
  33. Kurtz, R.C.
  34. Lagiou, A.
  35. Lagiou, P.
  36. Boffetta, P.
  37. Boccia, S.
  38. Negri, E.
  39. Camargo, M.C.
  40. Curado, M.P.
  41. La Vecchia, C.
  42. Lunet, N.
  43. Mostra tots els autors/es +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Any de publicació: 2020

Volum: 147

Número: 1

Pàgines: 45-55

Tipus: Article

DOI: 10.1002/IJC.32707 GOOGLE SCHOLAR