Meat intake and risk of gastric cancer in the Stomach cancer Pooling (StoP) project
- Ferro, A.
- Rosato, V.
- Rota, M.
- Costa, A.R.
- Morais, S.
- Pelucchi, C.
- Johnson, K.C.
- Hu, J.
- Palli, D.
- Ferraroni, M.
- Zhang, Z.-F.
- Bonzi, R.
- Yu, G.-P.
- Peleteiro, B.
- López-Carrillo, L.
- Tsugane, S.
- Hamada, G.S.
- Hidaka, A.
- Zaridze, D.
- Maximovitch, D.
- Vioque, J.
- Navarrete-Munoz, E.M.
- Aragonés, N.
- Martín, V.
- Hernández-Ramírez, R.U.
- Bertuccio, P.
- Ward, M.H.
- Malekzadeh, R.
- Pourfarzi, F.
- Mu, L.
- López-Cervantes, M.
- Persiani, R.
- Kurtz, R.C.
- Lagiou, A.
- Lagiou, P.
- Boffetta, P.
- Boccia, S.
- Negri, E.
- Camargo, M.C.
- Curado, M.P.
- La Vecchia, C.
- Lunet, N.
- Montrer des auteurs +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Année de publication: 2020
Volumen: 147
Número: 1
Pages: 45-55
Type: Article