HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
José Manuel
Lorenzo Rodríguez
Publicaciones en las que colabora con José Manuel Lorenzo Rodríguez (5)
2021
2018
-
Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb’s diet on omental fat fatty acids
Acta Veterinaria, Vol. 68, Núm. 4, pp. 502-511
2003
-
Compositional and degradative changes during the manufacture of dry-cured 'lacón'
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 6, pp. 593-601
2002
-
Calidad sensorial en relación con las características bioquímicas del lacón crudo-curado comercializado en Galicia: propuestas de mejora
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 338, pp. 31-38
2000
-
Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817