Publicaciones (142) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2000

  1. 'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening

    Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233

  2. 20 años de sesiones de trabajo de la AEED

    Metas de enfermería, Vol. 3, Núm. 31, pp. 34-40

  3. A common polymorphism acts as an intragenic modifier of mutant p53 behaviour

    Nature Genetics, Vol. 25, Núm. 1, pp. 47-54

  4. A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth

    Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828

  5. A major secreted elastase is essential for pathogenicity of Aeromonas hydrophila

    Infection and Immunity, Vol. 68, Núm. 6, pp. 3233-3241

  6. A new class of glutamate dehydrogenases (GDH): Biochemical and genetic characterization of the first member, the AMP-requiring NAD-specific GDH of Streptomyces clavuligerus

    Journal of Biological Chemistry, Vol. 275, Núm. 50, pp. 39529-39542

  7. A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026

  8. Almejas de interés comercial en España. I. Producción y comercialización

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 318, pp. 113-120

  9. Almejas de interés comercial en España. II. Identificación de especies

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 318, pp. 121-128

  10. Alterations on polyamine content and glutathione metabolism induced by different concentrations of paraquat in CHO-K1 cells

    Toxicology in Vitro, Vol. 14, Núm. 3, pp. 211-217

  11. Analysis of splicing of four mouse JNK/SAPKα variants

    NeuroReport, Vol. 11, Núm. 2, pp. 305-309

  12. Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.

    MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35

  13. Análisis postmortem

    Ovis, Núm. 70, pp. 43-53

  14. Autoradiographic characterisation of β-adrenoceptors in chick brain using [3H]CGP 12177

    Brain Research Protocols, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145

  15. Bases epidemiológicas para el control de las Parasitosis de los animales de granja.

    Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 8, Núm. 8, pp. 191-214

  16. Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817

  17. Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98

  18. Changes in the glutathione-redox balance induced by the pesticides heptachlor, chlordane, and toxaphene in CHO-K1 cells

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 65, Núm. 6, pp. 748-755

  19. Characterization and identification of lactic acid bacteria from freshwater fishes

    Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 383-391

  20. Ciudad gitana: una propuesta de superación de las barreras formativas del pueblo gitano

    Culture and Education, Cultura y Educación, Núm. 17, pp. 157-166