Centro
FACULTAD DE VETERINARIA
Publicaciones (142) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
'Quesucos de Liebana' cheese from cow's milk: Biochemical changes during ripening
Food Chemistry, Vol. 70, Núm. 2, pp. 227-233
-
20 años de sesiones de trabajo de la AEED
Metas de enfermería, Vol. 3, Núm. 31, pp. 34-40
-
A common polymorphism acts as an intragenic modifier of mutant p53 behaviour
Nature Genetics, Vol. 25, Núm. 1, pp. 47-54
-
A generalized Michaelis-Menten equation for the analysis of growth
Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 7, pp. 1816-1828
-
A major secreted elastase is essential for pathogenicity of Aeromonas hydrophila
Infection and Immunity, Vol. 68, Núm. 6, pp. 3233-3241
-
A new class of glutamate dehydrogenases (GDH): Biochemical and genetic characterization of the first member, the AMP-requiring NAD-specific GDH of Streptomyces clavuligerus
Journal of Biological Chemistry, Vol. 275, Núm. 50, pp. 39529-39542
-
A survey on the microbiological changes during the manufacture of dry-cured lacón, a Spanish traditional meat product
Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1018-1026
-
Almejas de interés comercial en España. I. Producción y comercialización
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 318, pp. 113-120
-
Almejas de interés comercial en España. II. Identificación de especies
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 318, pp. 121-128
-
Alterations on polyamine content and glutathione metabolism induced by different concentrations of paraquat in CHO-K1 cells
Toxicology in Vitro, Vol. 14, Núm. 3, pp. 211-217
-
Analysis of splicing of four mouse JNK/SAPKα variants
NeuroReport, Vol. 11, Núm. 2, pp. 305-309
-
Antibióticos como aditivos en la alimentación animal.
MG Mundo ganadero, Núm. 126, pp. 32-35
-
Análisis postmortem
Ovis, Núm. 70, pp. 43-53
-
Autoradiographic characterisation of β-adrenoceptors in chick brain using [3H]CGP 12177
Brain Research Protocols, Vol. 5, Núm. 2, pp. 140-145
-
Bases epidemiológicas para el control de las Parasitosis de los animales de granja.
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 8, Núm. 8, pp. 191-214
-
Biochemical Characteristics of Two Spanish Traditional Dry-cured Sausage Varieties: Androlla and Botillo
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 5, pp. 809-817
-
Caracterización de la fracción lipídica de tres variedades de embutidos crudo-curados comercializados en el mercado español: coppa, salchichón y salami
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 317, pp. 95-98
-
Changes in the glutathione-redox balance induced by the pesticides heptachlor, chlordane, and toxaphene in CHO-K1 cells
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 65, Núm. 6, pp. 748-755
-
Characterization and identification of lactic acid bacteria from freshwater fishes
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 383-391
-
Ciudad gitana: una propuesta de superación de las barreras formativas del pueblo gitano
Culture and Education, Cultura y Educación, Núm. 17, pp. 157-166