MIGUEL ÁNGEL
OLEGO MORÁN
PROFESOR PERMANENTE LABORAL
JOSÉ ENRIQUE
GARZÓN JIMENO
Profesor Titular de Universidad
Publicaciones en las que colabora con JOSÉ ENRIQUE GARZÓN JIMENO (32)
2024
2023
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Auxins seem promising as a tuning method for balancing sugars with acidity in grape musts from cv. Tempranillo, but not defoliation or application of magnesium to leaves
Oeno One, Vol. 57, Núm. 2, pp. 70-83
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Mejora de la longevidad y la capacidad de envejecimiento de los vinos de la variedad Verdejo de la D.O.P. Rueda
La Semana vitivinícola, Núm. 3642, pp. 950-955
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Mejora de la longevidad y la capacidad de envejecimiento de los vinos de la variedad Verdejo de la D.O.P. Rueda
La Semana vitivinícola, Núm. 3653, pp. 2022-2027
2022
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Efectos del sobreencalado en el estado nutricional de las vides, con especial atención a su contenido en micronutrientes
Enoviticultura, Núm. 75
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Effects of Leonardite Amendments on Vineyard Calcareous Soil Fertility, Vine Nutrition and Grape Quality
Plants, Vol. 11, Núm. 3
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Laboratory Extractions of Soil Phosphorus Do Not Reflect the Fact That Liming Increases Rye Phosphorus Content and Yield in an Acidic Soil
Plants, Vol. 11, Núm. 21
2021
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Effects of overliming on the nutritional status of grapevines with special reference to micronutrient content
Oeno One, Vol. 55, Núm. 2, pp. 57-73
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Influence of overliming vineyard acid soils on the macro-nutritional status of grapevines
Spanish journal of agricultural research, Vol. 19, Núm. 3
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Long-term effects of calcium-based liming materials on soil fertility sustainability and rye production as soil quality indicators on a typic palexerult
Processes, Vol. 9, Núm. 7
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The importance of liming with an appropriate liming material: Long-term experience with a typic palexerult
Plants, Vol. 10, Núm. 12
2020
2018
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Estrategias naturales para el control de las enfermedades de madera de la vid
Tierras: Agricultura, Núm. 269, pp. 10-16
2017
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Effects of liming on soil properties, leaf tissue cation composition and grape yield in a moderately acid vineyard soil. Influence on must and wine quality
Oeno One, Vol. 51, Núm. 4, pp. 342-362
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Use of endophytic and rhizosphere actinobacteria from grapevine plants to reduce nursery fungal graft infections that lead to young grapevine decline
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 83, Núm. 24
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¿Qué es la viticultura 4.0?
Tierras: Agricultura, Núm. 253, pp. 84-85
2016
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Assessing the effects of soil liming with dolomitic limestone and sugar foam on soil acidity, leaf nutrient contents, grape yield and must quality in a Mediterranean vineyard
Spanish journal of agricultural research, Vol. 14, Núm. 2
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Determining optimum harvest time under Mediterranean conditions: Developing a new model for measuring L-malic acid concentration in red grapes
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 22, Núm. 2, pp. 232-239
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Espectroscopia FTIR para el control de calidad de viñedos y bodegas
Vida rural, Núm. 410, pp. 66-70
2015
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Efecto de la incorporación de leonardita en el nivel de materia orgánica y micronutrientes en un suelo inceptisol dedicado a viña (Vitis vinifera L.)
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 111, Núm. 3, pp. 210-226