M.D. Carro-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (24)

2014

  1. Empleo de probióticos en la alimentación de rumiantes

    Ganadería, Núm. 93, pp. 42-49

  2. Estudio comparativo entre el cultivo convencional y ecológico de trigo para alimentación animal

    Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental, Vol. 27, pp. 98-131

  3. Perspectivas y retos de los extractos vegetales como aditivos alimentarios en rumiantes

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 179, pp. 4-6

2011

  1. A comparison of the nutritive value of organically and conventionally grown barley and wheat crops

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 53-61

  2. Comparison of direct and indirect methods for estimating microbial protein synthesis in sheep

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 157-162

  3. Diversity of bacterial communities isolated from the solid and liquid phase of the rumen of sheep fed diets of variable composition

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 169-174

  4. Effects of "Aspergillus oryzae" on "in vitro" ruminal fermentation

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 175-179

  5. Effects of a yeast enzymatic hydrolyzate on "in vitro" ruminal fermentation

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 181-186