Publications by the researcher in collaboration with MARÍA TRINIDAD GARCÍA ARIAS (7)

2002

  1. Methods to detect the occurrence of various indicator bacteria on the surface of retail poultry in Spain

    Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 2, pp. 765-771

  2. Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70

2000

  1. Evaluation of Fraser Broth to Isolate Listeria from Poultry

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 33, Núm. 8, pp. 560-563

  2. Effect of trisodium phosphate on mesophilic asid psychrotrophic bacterial flora attached to chicken carcasses during refrigerated storage.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 6, Núm. 4, pp. 345-350

1999

  1. El pollo como alimento

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 7, pp. 101-108

  2. Descontaminación de la carne de ave. II. Tratamientos físicos de descontaminación y situación dentro de la Unión Europea

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 103-112