MARÍA JOSÉ
RANILLA GARCÍA
Catedrática de Universidad
María Luisa
Tejido Mediavilla
María Luisa Tejido Mediavilla-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (43)
2017
-
Efectos de un hidrolizado de levaduras sobre la fermentación ruminal y el crecimiento microbiano en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Influence of increasing doses of a yeast hydrolyzate obtained from sugarcane processing on in vitro rumen fermentation of two different diets and bacterial diversity in batch cultures and Rusitec fermenters
Animal Feed Science and Technology, Vol. 232, pp. 129-138
-
Influencia del aceite esencial de ajo sobre la fermentación ruminal y la diversidad bacteriana en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
2015
-
Treatment of tropical forages with exogenous fibrolytic enzymes: Effects on chemical composition and in vitro rumen fermentation
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 99, Núm. 2, pp. 345-355
2014
-
Estudio comparativo entre el cultivo convencional y ecológico de trigo para alimentación animal
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental, Vol. 27, pp. 98-131
-
Influence of forage type in the diet of sheep on rumen microbiota and fermentation characteristics
Livestock Science, Vol. 160, Núm. 1, pp. 52-59
-
Nutritive value for ruminants of winter oats-legume intercrops in organic cultivation
Animal Production Science, Vol. 54, Núm. 10, pp. 1791-1795
2013
-
The influence of diet type (dairy versus intensive fattening) on the effectiveness of garlic oil and cinnamaldehyde to manipulate in vitro ruminal fermentation and methane production
Animal Production Science, Vol. 53, Núm. 4, pp. 299-307
2011
-
Utilización de concentrados con bajo contenido en cereales en la alimentación del ganado ovino
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 178, pp. 26-28
2010
-
Ammonia-N utilization by ruminal bacteria and protozoa from sheep fed diets differing in forage: Concentrate ratio and forage type
EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 131-132
-
Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. I. Digestibility, fermentation parameters, and microbial growth
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3684-3698
-
Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. II. Protozoa population and diversity of bacterial communities
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3699-3712
-
Composición química y digestibilidad in vitro de trigo y cebada para la alimentación animal cultivados de forma convencional y ecológica
XXXV Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC)
-
Nitrogen metabolism of diets differing in forage type and forage to concentrate ratio in sheep and goats
EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 441-442
-
The effect of the diet fed to donor sheep on in vitro methane production and ruminal fermentation of diets of variable composition
Animal Feed Science and Technology, Vol. 158, Núm. 3-4, pp. 126-135
-
Utilización de concentrados con bajo contenido en cereales en la alimentación del ganado ovino
XXXV Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC)
2009
-
Efecto de la adición de un hidrolizado de levadura sobre la fermentación ruminal "in vitro" de dos dietas
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las poblaciones de protozoos en el rumen de ovejas y en fermentados rusitec
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas del rumen de ovejas
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Efecto de la relación forraje:concentrado y del tipo de forraje de la dieta sobre las comunidades bacterianas en fermentadores rusitec
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009