DOMINGO
FERNÁNDEZ GARCÍA
Titulado Superior Investigador
Publicaciones en las que colabora con DOMINGO FERNÁNDEZ GARCÍA (26)
2023
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Changes in the Concentration and Profile of Free Fatty Acids during the Ripening of a Spanish Blue-Veined Cheese Made from Raw and Pasteurized Cow and Goat Milk
Dairy, Vol. 4, Núm. 1, pp. 222-234
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Effect of high hydrostatic pressure processing on the rennet coagulation kinetics and physicochemical properties of sheep milk rennet-induced gels
Journal of Dairy Science, Vol. 106, Núm. 4, pp. 2314-2325
2022
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Characteristics and proteolysis of a Spanish blue cheese made with raw or pasteurised milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 630-642
2021
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Antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from milk against Penicillium commune, P. nordicum, and P. verrucosum
International Journal of Food Microbiology, Vol. 355
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Effect of different cooking methods on the total phenolic content, antioxidant activity and sensory properties of wild Boletus edulis mushroom
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 26
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Effect of forage type, season, and ripening time on selected quality properties of sheep milk cheese
Journal of Dairy Science, Vol. 104, Núm. 3, pp. 2539-2552
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Influence of the Breed of Sheep on the Characteristics of Zamorano Cheese
Dairy, Vol. 2, Núm. 2, pp. 242-255
2020
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Effect of forage type in the ovine diet on the nutritional profile of sheep milk cheese fat
Journal of Dairy Science, Vol. 103, Núm. 1, pp. 63-71
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Effect of high hydrostatic pressure processing of milk on the quality characteristics of kefir
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 44, Núm. 10
2019
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Efecto del tratamiento térmico (temperatura/tiempo) aplicado a leche de oveja sobre la cinética de coagulación y la sinéresis
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Efecto del tratamiento térmico (temperatura/tiempo) en las propiedades reológicas y el color de la leche de oveja fermentada
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Estudio de las carcterísticas físico-químicas, microbiológicas y organolépticas para la propuesta de la marca de garantía Keso de Vaca de León
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia de la raza, tratamiento térmico, cultivo iniciador y tiempo de maduración en las características del queso Zamorano
Influencia de la raza, tratamiento térmico, cultivo iniciador y tiempo de maduración en las características del queso Zamorano
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el contenido en aminas biógenas del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Influencia del tipo de alimentación y del tiempo de maduración sobre el perfil de aminoácidos libres del queso de oveja
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Effect of feeding regimen on the fatty acid profile of sheep bulk tank milk
International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 4, pp. 857-867
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Influencia del tipo de alimentación, época del año y tiempo de maduración sobre las características microbiológicas del queso de oveja
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2017
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Effect of fermentation on microbiological, physicochemical and physical characteristics of sourdough and impact of its use on bread quality
Czech Journal of Food Sciences, Vol. 35, Núm. 6, pp. 496-506
2016
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Biogenic amines in Zamorano cheese: Factors involved in their accumulation
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 1, pp. 295-305
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Rheological, textural, colour and sensory characteristics of a Spanish blue cheese (Valdeón cheese)
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 1118-1125