Safety of the fermentation product of Aspergillus oryzae NRRL 458 (Amaferm®) as a feed additive for dairy cows (Biozyme Inc.)

  1. Bampidis, V.
  2. Azimonti, G.
  3. de Lourdes Bastos, M.
  4. Christensen, H.
  5. Dusemund, B.
  6. Fašmon Durjava, M.
  7. Kouba, M.
  8. López-Alonso, M.
  9. López Puente, S.
  10. Marcon, F.
  11. Mayo, B.
  12. Pechová, A.
  13. Petkova, M.
  14. Ramos, F.
  15. Sanz, Y.
  16. Edoardo Villa, R.
  17. Woutersen, R.
  18. Dierick, N.
  19. Prieto Maradona, M.
  20. Galobart, J.
  21. Pettenati, E.
  22. Anguita, M.
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Ano de publicación: 2022

Volume: 20

Número: 2

Tipo: Artigo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2022.6983 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable