Safety of the fermentation product of Aspergillus oryzae NRRL 458 (Amaferm®) as a feed additive for dairy cows (Biozyme Inc.)

  1. Bampidis, V.
  2. Azimonti, G.
  3. de Lourdes Bastos, M.
  4. Christensen, H.
  5. Dusemund, B.
  6. Fašmon Durjava, M.
  7. Kouba, M.
  8. López-Alonso, M.
  9. López Puente, S.
  10. Marcon, F.
  11. Mayo, B.
  12. Pechová, A.
  13. Petkova, M.
  14. Ramos, F.
  15. Sanz, Y.
  16. Edoardo Villa, R.
  17. Woutersen, R.
  18. Dierick, N.
  19. Prieto Maradona, M.
  20. Galobart, J.
  21. Pettenati, E.
  22. Anguita, M.
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Any de publicació: 2022

Volum: 20

Número: 2

Tipus: Article

DOI: 10.2903/J.EFSA.2022.6983 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor

Objectius de Desenvolupament Sostenible