Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Capítulos de Libro (4) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
El Gabinete de Historia Natural del Instituto de Enseñanza de Albacete entre 1859-1932
Los instrumentos del saber: El Instituto Histórico Bachiller Sabuco de Albacete (Asociación de Amigos del Museo de Albacete ), pp. 265-285
-
Role of stress response on microbial ecology of foods and its impact on the fate of food-borne microorganisms
QUANTITATIVE MICROBIOLOGY IN FOOD PROCESSING: MODELING THE MICROBIAL ECOLOGY (JOHN WILEY & SONS LTD), pp. 631-648
-
The Role of the Food Chain in the Spread of Antimicrobial Resistance (AMR)
Functionalized Nanomaterials for the Management of Microbial Infection: A Strategy to Address Microbial Drug Resistance (Elsevier Inc.), pp. 23-47
-
Twitter como herramienta para la docencia y divulgación de la Microbiología: la iniciativa #microMOOCSEM
Teknologia berriak eta Hezkuntza joerak (Servicio Editorial = Argitalpen Zerbitzua), pp. 153-161