Departamento
HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Publicacións (6) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1987
-
Comparison of four methods for assay of staphylococcal thermonuclease
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 38, Núm. 5, pp. 132-135
-
Estudios sobre la composición y la calidad microbiológica con especial atención a las micrococáceas de los quesos de oveja "tipo manchego" y "de Burgos" fabricados en Castilla y León
Universidad de León
-
Factores que afectan a la multiplicación de "Staphilococcus aureus" y a la producción de termonucleasa y enterotoxinas C1 y C2 en quesos de oveja
León : Universidad de León, Servicio de Publicaciones, [1987]
-
Microbiological quality and composition of two types of Spanish sheep's milk cheeses (Manchego and Burgos varieties)
Journal of Dairy Research, Vol. 54, Núm. 4, pp. 551-557
-
Production of staphylococcal enterotoxins C1 and C2 and thermonuclease in ewe's milk
Food Microbiology, Vol. 4, Núm. 4, pp. 339-345
-
Relationships between physico-chemical parameters and microbial groups in Manchego and Burgos cheeses studied by principal component analysis.
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 3, Núm. 2, pp. 91-100