FACULTAD DE VETERINARIA
Institut de recherche
JESÚS SALVADOR
GONZÁLEZ ÁLVAREZ
Chercheur dans le période 2000-2020
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec JESÚS SALVADOR GONZÁLEZ ÁLVAREZ (55)
2020
-
Effects of replacing extruded maize by dried citrus pulp in a mixed diet on ruminal fermentation, methane production, and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-14
-
Replacing forage by crude olive cake in a dairy sheep diet: Effects on ruminal fermentation and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-12
2015
-
Efecto de la adición de 18:0 a una dieta rica en aceite de pescado sobre el rendimiento productivo y el perfil de ácidos grasos de la leche de ovejas lecheras
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
2014
-
Effect of re-growth age in the content of secondary metabolites from Neonotonia wightii in the Valle del Cauto, Cuba
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 48, Núm. 2, pp. 149-154
2013
-
Effect of the re-growth age on the nutritive quality of neonotonia wightii in the Cauto valley, Cuba
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 47, Núm. 1, pp. 89-95
-
Effects of pre-incubation in sheep and goat saliva on in vitro rumen digestion of tanniferous browse foliage
Journal of Agricultural Science, Vol. 151, Núm. 6, pp. 898-906
-
Short- to medium-term effects of consumption of quebracho tannins on saliva production and composition in sheep and goats
Journal of Animal Science, Vol. 91, Núm. 3, pp. 1341-1349
2012
-
Effects of rhubarb (Rheum spp.) and frangula (Frangula alnus) on intake, digestibility and ruminal fermentation of different diets and feedstuffs by sheep
Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 131-139
2011
-
Effect of saliva from sheep that have ingested quebracho tannins on the in vitro rumen fermentation activity to digest tannin-containing shrubs
Animal Feed Science and Technology, Vol. 163, Núm. 2-4, pp. 77-83
-
Effect of the administration of PEG on milk yield and composition in sheep browsinga tanniniferous fodder tree
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Effects of the inclusion of "Knautia arvensis" in the concentrate for fattening lambs on feed intake, digestibility and growth performances
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Influence of quebracho tannis administration on some blood metabolites in sheep and goats
Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context
-
Sensitivity of ruminal bacteria isolates of sheep, cattle and buffalo to some heavy metals
Animal Feed Science and Technology, Vol. 163, Núm. 2-4, pp. 143-149
2010
-
Decrease of ruminal methane production in Rusitec fermenters through the addition of plant material from rhubarb (Rheum spp.) and alder buckthorn (Frangula alnus)
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3755-3763
-
Valor nutritivo de henos de gramíneas y leguminosas forrajeras cultivadas en Túnez
Pastos: fuente natural de energía: 4ª Reunión Ibérica de Pastos y Forrajes, 3-6 mayo, Zamora - Miranda do Douro
2009
-
"In vitro" forage digestibility under suboptimal microbial inoculum and culture media pH conditions
Nutritional and foraging ecology of sheep and goats (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 291-296
-
Aplicación de la tecnología Nirs para estimar los parámetros de cinética de fermentación ruminal de forrajes procedentes de zonas áridas de Túnez
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Inclusión de "urtica dioica" en la ración de corderos en la fase de cebo
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Phytogenic additives to decrease "in vitro" ruminal methanogenenesis
Nutritional and foraging ecology of sheep and goats (Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)), pp. 279-283
2007
-
Frecuencia de ordeño en ovino: influencia en la producción y composición de la leche
MG Mundo ganadero, Año 18, Núm. 195, pp. 54-57