INVESTIGACIÓN POSTHUMANISTA EN TEMAS DE GÉNERO Y HUMANIDADES AMBIENTALES
GEHUMECO
Instituto de Ganadería de Montaña
León, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ganadería de Montaña (6)
2020
2016
-
Cebo de corderos: utilización de raciones completas
MG Mundo ganadero, Año 27, Núm. 271, pp. 28-33
2015
-
Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storage
Small Ruminant Research, Vol. 125, pp. 73-80
2014
-
Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 116, Núm. 2-3, pp. 137-143
-
Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic display
Meat Science, Vol. 98, Núm. 4, pp. 646-651
-
Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing time
Meat Science, Vol. 97, Núm. 1, pp. 115-122