Laura
Buzón Durán
Publicaciones en las que colabora con Laura Buzón Durán (10)
2019
-
Effect of sodium hypochlorite and Benzalkonium chloride on the structural parameters of the biofilms formed by Ten Salmonella enterica serotypes
Pathogens, Vol. 8, Núm. 3
-
Influence of serotype on the architecture and structural parameters of the biofilms formed by "Salmonella enterica"
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
2017
-
Effect of sub-inhibitory concentrations of biocides on the architecture and viability of MRSA biofilms
Food Microbiology, Vol. 65, pp. 294-301
-
Effect of sub-lethal concentrations of biocides on the structural parameters and viability of the biofilms formed by salmonella typhimurium
Foodborne Pathogens and Disease, Vol. 14, Núm. 6, pp. 350-356
-
Microbial loads and antibiotic resistance patterns of Staphylococcus aureus in different types of raw poultry-based meat preparations
Poultry Science, Vol. 96, Núm. 11, pp. 4046-4052
2016
-
Effect of sub-inhibitory concentrations of biocides on the architecture and viability of methicillin-resistant "Staphylococcus aureus" (MRSA) biofilm
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Niveles microbianos y resistencia a antibióticos en preparados de carne de ave de la ciudad de León
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Structural parameters and viability of the biofilms produced by "Salmonella" Typhimurium after adaptation to food-grade biocides
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Tipificación y parámetros estructurales de los biofilms de cepas de "Listeria monocytogenes" aisladas de carne de ave
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016