ALIMENTACIÓN DE RUMIANTES
ALIRUM
F. Javier
Giráldez García
Publicacións nas que colabora con F. Javier Giráldez García (72)
2024
-
Brócoli y coliflor como ingredientes en raciones de ovino lechero
Tierras. Ovino, Núm. 45, pp. 50-57
2023
-
Conventional Feed-Grade or Slow-Release Coated Urea as Sources of Dietary Nitrogen for Fattening Lambs
Animals, Vol. 13, Núm. 22
-
Effects of Thymbra capitata essential oil on in vitro fermentation end-products and ruminal bacterial communities
Scientific Reports, Vol. 13, Núm. 1
-
The Effects of Aflatoxin B1 Intake in Assaf Dairy Ewes on Aflatoxin M1 Excretion, Milk Yield, Haematology and Biochemical Profile
Animals, Vol. 13, Núm. 3
2022
-
Seasonal and species variations in the nutritive value of eucalyptus foliage as a potential feed resource for ruminants in silvopastoral systems
Agroforestry Systems, Vol. 96, Núm. 8, pp. 1189-1198
2021
-
Fattening lambs with divergent residual feed intakes and weight gains: Unravelling mechanisms driving feed efficiency
Animal Feed Science and Technology, Vol. 273
2020
-
Biomass production and nutritive value of Kenaf (Hibiscus cannabinus) at various stages of growth
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1171-1178
-
Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1247-1253
-
Effect of dietary crude protein on animal performance, blood biochemistry profile, ruminal fermentation parameters and carcass and meat quality of heavy fattening assaf lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-16
-
Effects of birth weight on animal performance, fattening traits and meat quality of lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-13
-
Effects of hybrid and grain maturity stage on the ruminal degradation and the nutritive value of maize forage for silage
Agriculture (Switzerland), Vol. 10, Núm. 7, pp. 1-17
-
Erythrina variegata quality in the Cauto Valley, Cuba
Agroforestry Systems, Vol. 94, Núm. 4, pp. 1209-1218
2019
-
Efecto de la sustitución parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza ASSAF durante el cebo
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del peso al nacimiento sobre la textura de la carne de corderos de engorde
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Effect of milking frequency and α-tocopherol plus selenium supplementation on sheep milk lipid composition and oxidative stability
Journal of Dairy Science, Vol. 102, Núm. 4, pp. 3097-3109
-
La restricción de alimento durante la lactancia de corderos y su efecto sobre la eficiencia de producción en las fases de cebo y recría
MG Mundo ganadero, Año 30, Núm. 286, pp. 28-31
-
Programación metabólica: un nuevo enfoque en la nutrición animal
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 501, pp. 74-75
-
Relación entre la eficiencia alimentaria y las características de la canal y de la carne en corderos pesados de raza Assaf
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Early feed restriction of lambs modifies ileal epimural microbiota and affects immunity parameters during the fattening period
Animal, Vol. 12, Núm. 10, pp. 2115-2122
-
Early feed restriction programs metabolic disorders in fattening merino lambs
Animals, Vol. 8, Núm. 6