Microbiological safety of aged meat

  1. Koutsoumanis, K.
  2. Allende, A.
  3. Alvarez-Ordóñez, A.
  4. Bover-Cid, S.
  5. Chemaly, M.
  6. De Cesare, A.
  7. Herman, L.
  8. Hilbert, F.
  9. Lindqvist, R.
  10. Nauta, M.
  11. Peixe, L.
  12. Ru, G.
  13. Simmons, M.
  14. Skandamis, P.
  15. Suffredini, E.
  16. Blagojevic, B.
  17. Van Damme, I.
  18. Hempen, M.
  19. Messens, W.
  20. Bolton, D.
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2023

Volumen: 21

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2023.7745 GOOGLE SCHOLAR