The efficacy and safety of high-pressure processing of food

  1. Koutsoumanis, K.
  2. Alvarez-Ordóñez, A.
  3. Bolton, D.
  4. Bover-Cid, S.
  5. Chemaly, M.
  6. Davies, R.
  7. De Cesare, A.
  8. Herman, L.
  9. Hilbert, F.
  10. Lindqvist, R.
  11. Nauta, M.
  12. Peixe, L.
  13. Ru, G.
  14. Simmons, M.
  15. Skandamis, P.
  16. Suffredini, E.
  17. Castle, L.
  18. Crotta, M.
  19. Grob, K.
  20. Milana, M.R.
  21. Petersen, A.
  22. Roig Sagués, A.X.
  23. Vinagre Silva, F.
  24. Barthélémy, E.
  25. Christodoulidou, A.
  26. Messens, W.
  27. Allende, A.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2022

Volumen: 20

Número: 3

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2022.7128 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor