Lactobacilli Degrade Wheat Amylase Trypsin Inhibitors to Reduce Intestinal Dysfunction Induced by Immunogenic Wheat Proteins

  1. Caminero, A.
  2. McCarville, J.L.
  3. Zevallos, V.F.
  4. Pigrau, M.
  5. Yu, X.B.
  6. Jury, J.
  7. Galipeau, H.J.
  8. Clarizio, A.V.
  9. Casqueiro, J.
  10. Murray, J.A.
  11. Collins, S.M.
  12. Alaedini, A.
  13. Bercik, P.
  14. Schuppan, D.
  15. Verdu, E.F.
Revista:
Gastroenterology

ISSN: 1528-0012 0016-5085

Año de publicación: 2019

Volumen: 156

Número: 8

Páginas: 2266-2280

Tipo: Artículo

DOI: 10.1053/J.GASTRO.2019.02.028 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible