Fachbereich
PRODUCCIÓN ANIMAL
Artikel (42) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2008
-
A comparative evaluation of functions for partitioning nitrogen and amino acid intake between maintenance and growth in broilers
Journal of Agricultural Science, Vol. 146, Núm. 2, pp. 163-170
-
A comparison of the Schumacher with other functions for describing growth in pigs
Animal Feed Science and Technology, Vol. 143, Núm. 1-4, pp. 314-327
-
A male linkage map constructed for QTL mapping in Spanish Churra sheep
Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 125, Núm. 3, pp. 201-204
-
Aislamiento, identificación y caracterización parcial de las propiedades probióticas de cepas de Lactobacillus sp procedentes del tracto gastrointestinal de pollos de ceba
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 6, Núm. 1, pp. 56-63
-
Análisis de factores de variación de la producción láctea en ganado ovino de las razas castellana y Assaf
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 146, pp. 22-24
-
Análisis de la variabilidad y relaciones filogenéticas de las razas equinas autóctonas españolas de aptitud cárnica a partir del ADN mitocondrial
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 283-289
-
Análisis de las principales causas de la presencia de inhibidores en leche de tanque y su prevención
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 143, pp. 22-26
-
Análisis del genoma ovino par la identificación de QTL con influencia sobre caracteres de morfología mamaria: resultados preliminares
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 83-88
-
Análisis preliminar de la estructura genética del Merino: situación de las estirpes tradicionales mediante análisis genealógico y molecular
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 295-302
-
Artemia nauplii and two commercial replacements as dietary supplement for juvenile signal crayfish, Pacifastacus leniusculus (Astacidae), from the onset of exogenous feeding under controlled conditions
Aquaculture, Vol. 281, Núm. 1-4, pp. 83-86
-
Certificación del Consorcio de Promoción del Ovino conforme a la Norma Internacional ISO 22000:2005
Ganadería, Núm. 53, pp. 26-28
-
Comparison of energy evaluation systems and a mechanistic model for milk production by dairy cattle offered fresh grass-based diets
Animal Feed Science and Technology, Vol. 143, Núm. 1-4, pp. 203-219
-
Concepto de calidad en la industria agroalimentaria
Interciencia, Vol. 33, Núm. 4, pp. 258-264
-
Detection of quantitative trait loci for meat quality traits in cattle
Animal Genetics, Vol. 39, Núm. 1, pp. 51-61
-
Differences in the expression of the ASIP gene are involved in the recessive black coat colour pattern in sheep: Evidence from the rare Xalda sheep breed
Animal Genetics, Vol. 39, Núm. 3, pp. 290-293
-
Dose-response effects of Rheum officinale root and Frangula alnus bark on ruminal methane production in vitro
Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 319-334
-
Effects of allicin and diallyl disulfide on in vitro rumen fermentation of a mixed diet
Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 351-363
-
Effects of an exogenous fibrolytic enzyme preparation on in vitro ruminal fermentation of three forages and their isolated cell walls
Animal Feed Science and Technology, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 109-121
-
Effects of different levels of an enzyme mixture on in vitro gas production parameters of contrasting forages
Animal Feed Science and Technology, Vol. 146, Núm. 3-4, pp. 289-301
-
Effects of exogenous fibrolytic enzymes on in vitro ruminal fermentation of substrates with different forage:concentrate ratios
Animal Feed Science and Technology, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 306-325