HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Universidad de Burgos
Burgos, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Burgos (7)
2020
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el tamaño de muestra de aves de corral o lagomorfos, que se puede considerar representativa para su inspección post mortem en el matadero
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 59-83
2018
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Characterization of biofilms formed by foodborne methicillin-resistant staphylococcus aureus
Frontiers in Microbiology, Vol. 9
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Descriptive sensory properties of cecina de Leon
Italian Journal of Food Science, Vol. 30, Núm. 2, pp. 249-255
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Different Lactobacillus populations dominate in “Chorizo de León” manufacturing performed in different production plants
Food Microbiology, Vol. 70, pp. 94-102
2016
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Bioactive properties of honey with propolis
Food Chemistry, Vol. 196, pp. 1215-1223
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Erratum: Bioactive properties of honey with propolis (Food Chemistry (2016) 196 (1215-1223))
Food Chemistry
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Validation of a Loop-Mediated Amplification/ISO 6579-Based Method for Analysing Soya Meal for the Presence of Salmonella enterica
Food Analytical Methods, Vol. 9, Núm. 11, pp. 2979-2985