HIGIENE Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS
Departamento
Universidad de Zaragoza
Zaragoza, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Zaragoza (6)
2019
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Desarrollo de la estructura necesaria para llevar a cabo una priorización y evaluación de riegos biológicos cunatatitva [sic] en España
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Influence of acid and low-temperature adaptation on pulsed electric fields resistance of Enterococcus faecium in media of different pH
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 45, pp. 382-389
2014
2007
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Modelling thermal inactivation of Listeria monocytogenes in sucrose solutions of various water activities
Food Microbiology, Vol. 24, Núm. 4, pp. 372-379
2006
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Variation in resistance of natural isolates of Staphylococcus aureus to heat, pulsed electric field and ultrasound under pressure
Journal of Applied Microbiology, Vol. 100, Núm. 5, pp. 1054-1062
1996
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Effect of pH heating medium on the thermal resistance of Bacillus stearothermophilus spores
International Journal of Food Microbiology, Vol. 28, Núm. 3, pp. 405-410