BIOLOGÍA MOLECULAR
Departament
JOSÉ ENRIQUE
GARZÓN JIMENO
Profesor Titular de Universidad
Publicacions en què col·labora amb JOSÉ ENRIQUE GARZÓN JIMENO (18)
2021
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Effects of overliming on the nutritional status of grapevines with special reference to micronutrient content
Oeno One, Vol. 55, Núm. 2, pp. 57-73
2019
2018
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Estrategias naturales para el control de las enfermedades de madera de la vid
Tierras: Agricultura, Núm. 269, pp. 10-16
2017
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Actuaciones y herramientas usadas en vivero para reducir el impacto de las enfermedades de madera de la vid obtenidas a través de proyectos I+D+i
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 288, pp. 46-49
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Effects of liming on soil properties, leaf tissue cation composition and grape yield in a moderately acid vineyard soil. Influence on must and wine quality
Oeno One, Vol. 51, Núm. 4, pp. 342-362
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Use of endophytic and rhizosphere actinobacteria from grapevine plants to reduce nursery fungal graft infections that lead to young grapevine decline
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 83, Núm. 24
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¿Qué es la viticultura 4.0?
Tierras: Agricultura, Núm. 253, pp. 84-85
2016
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Determining optimum harvest time under Mediterranean conditions: Developing a new model for measuring L-malic acid concentration in red grapes
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 22, Núm. 2, pp. 232-239
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Espectroscopia FTIR para el control de calidad de viñedos y bodegas
Vida rural, Núm. 410, pp. 66-70
2015
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Efecto de la incorporación de leonardita en el nivel de materia orgánica y micronutrientes en un suelo inceptisol dedicado a viña (Vitis vinifera L.)
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 111, Núm. 3, pp. 210-226
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Effectiveness of natural antifungal compounds in controlling infection by grapevine trunk disease pathogens through pruning wounds
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 81, Núm. 18, pp. 6474-6483
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El tratamiento de las bayas de vid con una auxina de síntesis incrementa los niveles de nitrógeno asimilable para las levaduras vínicas
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 274, pp. 44
2014
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Manganese transporter protein MntH is required for virulence of Xylophilus ampelinus, the causal agent of bacterial necrosis in grapevine
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 20, Núm. 3, pp. 442-450
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Selection of saccharomyces cerevisiae strains applied to the production of prieto picudo rosé wines with a different aromatic profile
South African Journal of Enology and Viticulture, Vol. 35, Núm. 2, pp. 242-256
2012
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Aplicación de dos enmiendas calizas en suelos ácidos dedicados al cultivo de la variedad Mencía
Vida rural, Núm. 347, pp. 52-60
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Eficacia del preparado MNC-7 frente a hongos fitopatógenos causantes de enfermedades de madera de vid
Enoviticultura, Núm. 14, pp. 24-30
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Estudio de las interacciones nutricionales en tejidos foliares como base para la evaluación del estado nutricional de Vitis vinisfera L. cv. Prieto picudo
Enoviticultura, Núm. 18, pp. 6
2011
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Destruction of chloroanisoles by using a hydrogen peroxide activated method and its application to remove chloroanisoles from cork stoppers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12589-12597