BIOLOGÍA MOLECULAR
Saila
MARIO
SÁNCHEZ GARCÍA
Ikertzailea 2015-2019 tartean
MARIO SÁNCHEZ GARCÍA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (10)
2021
-
Effects of overliming on the nutritional status of grapevines with special reference to micronutrient content
Oeno One, Vol. 55, Núm. 2, pp. 57-73
-
Milk quality and carbon footprint indicators of dairy sheep farms depend on grazing level and identify the different management systems
Animals, Vol. 11, Núm. 5
-
Using rhizosphere phosphate solubilizing bacteria to improve barley (Hordeum vulgare) plant productivity
Microorganisms, Vol. 9, Núm. 8
2020
-
Monitoring spatial behavior of pastoralist sheep through gps, lidar data and vnir image
International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences - ISPRS Archives
2018
-
Estrategias naturales para el control de las enfermedades de madera de la vid
Tierras: Agricultura, Núm. 269, pp. 10-16
2017
-
Effects of liming on soil properties, leaf tissue cation composition and grape yield in a moderately acid vineyard soil. Influence on must and wine quality
Oeno One, Vol. 51, Núm. 4, pp. 342-362
-
¿Qué es la viticultura 4.0?
Tierras: Agricultura, Núm. 253, pp. 84-85
2016
-
Espectroscopia FTIR para el control de calidad de viñedos y bodegas
Vida rural, Núm. 410, pp. 66-70
2015
-
Efecto de la incorporación de leonardita en el nivel de materia orgánica y micronutrientes en un suelo inceptisol dedicado a viña (Vitis vinifera L.)
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 111, Núm. 3, pp. 210-226
-
El tratamiento de las bayas de vid con una auxina de síntesis incrementa los niveles de nitrógeno asimilable para las levaduras vínicas
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 274, pp. 44