Centro
FACULTAD DE VETERINARIA
Publicacións (150) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2001
-
A model for the determination of the activation energy and the order of release of the atom formation in electrothermal atomization atomic absorption spectroscopy
Spectrochimica Acta - Part B Atomic Spectroscopy, Vol. 56, Núm. 8, pp. 1441-1457
-
A normalized plot as a novel and time-saving tool in complex enzyme kinetic analysis
Biochemical Journal, Vol. 358, Núm. 3, pp. 573-583
-
A short note on DNA lactotypes in the Churra and Manchega sheep breeds
Small Ruminant Research, Vol. 41, Núm. 1, pp. 71-75
-
Alimentación de la vaca lechera en el período seco
MG Mundo ganadero, Núm. 139, pp. 32-40
-
Alimentación de la vaca lechera en lactación
MG Mundo ganadero, Núm. 138, pp. 30-38
-
Alteraciones biopatológicas: Hematología, Bioquímica sanguínea, urianálisis, etc.
Canis et felis, Núm. 51, pp. 41-48
-
Analysis of genetic linkage in ovine αs1- and β-casein (CSN1S1 and CSN2) loci
Czech Journal of Animal Science, Vol. 46, Núm. 11, pp. 503-504
-
Analysis of pyridoquinoline derivatives by liquid chromatography/atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry
Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 15, Núm. 11, pp. 862-866
-
Animales de compañia sin riesgos
Calidad de vida: revista del Área de Sanidad y Consumo, Núm. 39, pp. 13-16
-
Anisakiosis: Un problema de Salud Pública
Productos del mar, Núm. 162, pp. 37-44
-
Antipyrine clearance and metabolite formation in primary biliary cirrhosis
Digestive Diseases and Sciences, Vol. 46, Núm. 2, pp. 352-359
-
Aplicación de criterios de atención preferente (triage) en un servicio de urgencias
Anales Espanoles de Pediatria, Vol. 54, Núm. 3, pp. 233-237
-
Arquitectura muscular: métodos de estudio y estado actual de conocimientos
RED: Revista de entrenamiento deportivo = Journal of Sports Training, Tomo 15, Núm. 4, pp. 5-12
-
Aspectos higiénico-sanitarios relacionados con la presencia de parásitos en los productos de la pesca. I. Parásitos de interés
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 321, pp. 55-60
-
Aspectos higiénico-sanitarios relacionados con la presencia de parásitos en los productos de la pesca. II. Prevención y control
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 321, pp. 61-70
-
Assessment of Baird-Parker Agar as Screening Test for Determination of Staphylococcus aureus in Poultry Meat
Journal of Microbiology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 321-325
-
Bacteriological quality of aquacultured freshwater fish portions in prepackaged trays stored at 3°C
Journal of Food Protection, Vol. 64, Núm. 9, pp. 1399-1404
-
Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos
Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296
-
Características de la usuaria de la intercepción postcoital en el Hospital Severo Ochoa
Metas de enfermería, Vol. 4, Núm. 34, pp. 38-41
-
Caractérisation de certains paramètres biométriques chez le taureau de combat
Revue de Medecine Veterinaire, Vol. 152, Núm. 2, pp. 157-164