Instituto de investigación
INSTITUTO DE LA VIÑA Y EL VINO
Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2016
-
Anticipating extinctions of glacial relict populations in mountain refugia
Biological Conservation, Vol. 201, pp. 243-251
-
Assessing the effects of soil liming with dolomitic limestone and sugar foam on soil acidity, leaf nutrient contents, grape yield and must quality in a Mediterranean vineyard
Spanish journal of agricultural research, Vol. 14, Núm. 2
-
Desde las raíces: etimologías embelesadoras de palabras comunes procedentes de plantas
AmbioCiencias: revista de divulgación, Núm. 14, pp. 40-50
-
Determining optimum harvest time under Mediterranean conditions: Developing a new model for measuring L-malic acid concentration in red grapes
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 22, Núm. 2, pp. 232-239
-
Early habituation of maize (Zea mays) suspension-cultured cells to 2,6-dichlorobenzonitrile is associated with the enhancement of antioxidant status
Physiologia Plantarum, Vol. 157, Núm. 2, pp. 193-204
-
Espectroscopia FTIR para el control de calidad de viñedos y bodegas
Vida rural, Núm. 410, pp. 66-70
-
La información para la toma de decisiones de la próxima generación de contables de gestión: una propuesta dodecaedrática ante la digitalización. Hacia ¿costes 4.0?
La contabilidad al servicio de la empresa y de la sociedad: homenaje al profesor Antonio López Díaz (Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas, AECA), pp. 259-286
-
Quinclorac-habituation of bean (Phaseolus vulgaris) cultured cells is related to an increase in their antioxidant capacity
Plant Physiology and Biochemistry, Vol. 107, pp. 257-263