Artículos (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. Actuaciones y herramientas usadas en vivero para reducir el impacto de las enfermedades de madera de la vid obtenidas a través de proyectos I+D+i

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 288, pp. 46-49

  2. Casein phosphopeptides and CaCl2 increase penicillin production and cause an increment in microbody/peroxisome proteins in Penicillium chrysogenum

    Journal of Proteomics, Vol. 156, pp. 52-62

  3. Characterization of structural cell wall polysaccharides in cattail (Typha latifolia): Evaluation as potential biofuel feedstock

    Carbohydrate Polymers, Vol. 175, pp. 679-688

  4. Effects of liming on soil properties, leaf tissue cation composition and grape yield in a moderately acid vineyard soil. Influence on must and wine quality

    Oeno One, Vol. 51, Núm. 4, pp. 342-362

  5. El hombre y la resina de pino: desde su uso pasado hasta la actualidad con especial atención en España

    AmbioCiencias: revista de divulgación, Núm. 15, pp. 21-30

  6. Phenolic metabolism and molecular mass distribution of polysaccharides in cellulose-deficient maize cells

    Journal of Integrative Plant Biology, Vol. 59, Núm. 7, pp. 475-495

  7. Una experiencia aplicada de metodología de Flipped Clasrroom: incidencia en la motivación y el rendimiento en estudiantes de Educación Superior

    Revista Infancia, Educación y Aprendizaje, Vol. 3, Núm. 2, pp. 174-179

  8. Use of endophytic and rhizosphere actinobacteria from grapevine plants to reduce nursery fungal graft infections that lead to young grapevine decline

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 83, Núm. 24

  9. ¿Influye el aula invertida en la motivación y el rendimiento académico de estudiantes universitarios?

    Revista Infancia, Educación y Aprendizaje, Vol. 3, Núm. 2, pp. 660-666

  10. ¿Qué es la viticultura 4.0?

    Tierras: Agricultura, Núm. 253, pp. 84-85