Instituto de investigación
INSTITUTO DE LA VIÑA Y EL VINO
Publicaciones (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
-
Carencias nutricionales y síntomas producidos en distintos órganos de la vid
Vida rural, Núm. 328, pp. 22-25
-
Carencias nutricionales y síntomas producidos en los diferentes órganos de la vid
Vida rural, Núm. 331, pp. 54-57
-
Changes in cinnamic acid derivatives associated with the habituation of maize cells to dichlobenil
Molecular Plant, Vol. 4, Núm. 5, pp. 869-878
-
Deepening into the proteome of maize cells habituated to the cellulose biosynthesis inhibitor dichlobenil
Plant Signaling and Behavior, Vol. 6, Núm. 1
-
Destruction of chloroanisoles by using a hydrogen peroxide activated method and its application to remove chloroanisoles from cork stoppers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12589-12597
-
Flora invasora de los viñedos de la DO Ribera del Duero
Vida rural, Núm. 325, pp. 56-59
-
Melvin Calvin (1911-1997): un Premio Nobel de Química que revolucionó la fisiología vegetal
AmbioCiencias: revista de divulgación, Núm. 7, pp. 56-62
-
Mineralization and nutrient release of an organic fertilizer made by flour, meat, and crop residues in two vineyard soils with different pH levels
Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 42, Núm. 13, pp. 1485-1496
-
The use of FTIR spectroscopy to monitor modifications in plant cell wall architecture caused by cellulose biosynthesis inhibitors
Plant Signaling and Behavior, Vol. 6, Núm. 8, pp. 1104-1110