MARÍA JOSÉ
RANILLA GARCÍA
Catedrática de Universidad
M.D.
Carro
Publicaciones en las que colabora con M.D. Carro (98)
2020
-
Effects of replacing extruded maize by dried citrus pulp in a mixed diet on ruminal fermentation, methane production, and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-14
-
In vitro and in situ evaluation of broccoli wastes as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-14
-
Potential of recycling cauliflower and romanesco wastes in ruminant feeding: In vitro studies
Animals, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-16
-
Replacing forage by crude olive cake in a dairy sheep diet: Effects on ruminal fermentation and microbial populations in rusitec fermenters
Animals, Vol. 10, Núm. 12, pp. 1-12
2019
-
Chemical composition, in vitro digestibility and rumen fermentation kinetics of agro-industrial by-products
Animals, Vol. 9, Núm. 11
-
Efecto de la inclusión de cantidades crecientes de brócoli en dietas para ovino lechero sobre su fermentación ruminal in vitro.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto de la sustitución de maíz por pulpa de cítricos en una dieta para ovino lechero sobre su fermentación en el sistema Rusitec.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Evaluation of brassica vegetables as potential feed for ruminants
Animals, Vol. 9, Núm. 9
-
Nuevos ingredientes en las dietas de los rumiantes: potencial de los subproductos de las crucíferas
Ganadería, Núm. 119, pp. 70-75
-
Utilización de subproductos en dietas de ovejas lecheras: Efecto sobre las comunidades bacterianas ruminales
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
2018
-
Comparison of automated ribosomal intergenic spacer analysis (ARISA) and denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) techniques for analysing the influence of diet on ruminal bacterial diversity
Archives of Animal Nutrition, Vol. 72, Núm. 2, pp. 85-99
2017
-
Composición química y cinética de producción de gas in vitro de subproductos de cítricos
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Efectos de un hidrolizado de levaduras sobre la fermentación ruminal y el crecimiento microbiano en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Influence of increasing doses of a yeast hydrolyzate obtained from sugarcane processing on in vitro rumen fermentation of two different diets and bacterial diversity in batch cultures and Rusitec fermenters
Animal Feed Science and Technology, Vol. 232, pp. 129-138
-
Influencia del aceite esencial de ajo sobre la fermentación ruminal y la diversidad bacteriana en fermentadores Rusitec
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Shifts in microbial populations in Rusitec fermenters as affected by the type of diet and impact of the method for estimating microbial growth (15N v. microbial DNA)
Animal, Vol. 11, Núm. 11, pp. 1939-1948
-
Uso de probióticos para mejorar la salud digestiva de los rumiantes
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 209, pp. 12-14
2016
-
Effect of disodium/calcium malate or saccharomyces cerevisiae supplementation on growth performance, carcass quality, ruminal fermentation products, and blood metabolites of heifers
Journal of Animal Science, Vol. 94, Núm. 10, pp. 4315-4325
-
Influence of a mixture of cinnamaldehyde and garlic oil on rumen fermentation, feeding behavior and performance of lactating dairy cows
Animal Feed Science and Technology, Vol. 219, pp. 313-323
-
Influence of rumen contents’ processing method on microbial populations in the fluid and subsequent in vitro fermentation of substrates of variable composition
Animal Feed Science and Technology, Vol. 220, pp. 109-120