JESÚS SALVADOR
GONZÁLEZ ÁLVAREZ
Forscher in der Zeit 2000-2020
F. Javier
Giráldez García
Publikationen, an denen er mitarbeitet F. Javier Giráldez García (12)
2014
-
Effect of re-growth age in the content of secondary metabolites from Neonotonia wightii in the Valle del Cauto, Cuba
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 48, Núm. 2, pp. 149-154
2013
-
Effect of the re-growth age on the nutritive quality of neonotonia wightii in the Cauto valley, Cuba
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 47, Núm. 1, pp. 89-95
-
Effects of pre-incubation in sheep and goat saliva on in vitro rumen digestion of tanniferous browse foliage
Journal of Agricultural Science, Vol. 151, Núm. 6, pp. 898-906
2012
-
Effects of rhubarb (Rheum spp.) and frangula (Frangula alnus) on intake, digestibility and ruminal fermentation of different diets and feedstuffs by sheep
Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 131-139
2009
-
Inclusión de "urtica dioica" en la ración de corderos en la fase de cebo
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
2005
-
Prediction of aspects of neutral detergent fibre digestion of forages by chemical composition and near infrared reflectance spectroscopy
Australian Journal of Agricultural Research, Vol. 56, Núm. 2, pp. 187-193
-
Prediction of gas production kinetic parameters of forages by chemical composition and near infrared reflectance spectroscopy
Animal Feed Science and Technology, Vol. 123-124 Part 1, pp. 487-499
2003
-
Estimación de parámetros de fermentación ruminal “in vitro” mediante tecnología NIRS
Pastos, desarrollo y conservación
2000
-
Comparison of rumen fermentation patterns and in situ degradation of grazed herbage in Churra and Merino sheep
Livestock Production Science, Vol. 62, Núm. 2, pp. 193-204
1999
-
Influence of sward height and advancing season on rumen fermentation in Merino sheep grazing grass/white clover pasture
Animal Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 779-788
1994
-
Evolución de la degradabilidad ruminal de la hierba ingerida por el ganado ovino mantenido en un pasto de regadío a lo largo de la época estival
[Recursos pastables. Hacia una gestión de calidad]: XXXIV reunión científica de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos (S.E.E.P.), actas. Santander, 30 de mayo a 3 de junio de 1994
1993
-
Degradación ruminal de henos de prado permanente: Efecto del grado de madurez: Rumen degradation of hay from permanent meadows: Effect of maturity stage
Archivos de zootecnia, Vol. 42, Núm. 156, pp. 13-20