INGENIERÍA Y AGRICULTURA SOSTENIBLE
GUIAS
Universidad de Valladolid
Valladolid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Valladolid (9)
2024
2023
-
Employment of conventional and flash pyrolysis for biomass wastes from the textile industry with sustainable prospects
Journal of Analytical and Applied Pyrolysis, Vol. 169
-
Exploring the potential of conventional and flash pyrolysis methods for the valorisation of grape seed and chestnut shell biomass from agri-food industry waste
Biomass and Bioenergy, Vol. 177
2022
-
Custard apple crop residues combustion: an overall study of their energy behaviour under different fertilisation conditions
Biomass Conversion and Biorefinery
2021
-
Un nuevo plan de tratamiento y recogida de información en asignaturas de Ingeniería
Innovaciones docentes en tiempos de pandemia. Actas del VI congreso internacional sobre aprendizaje, innovación y cooperación, CINAIC 2021
2018
-
Innovaciones docentes para fomentar el emprendimiento y la innovación en la empresa agroalimentaria
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
“Emprende en Verde”. Proyecto de Innovación Docente de fomento del emprendimiento en el ámbito de las Ingenierías Agrarias
XXVI Congreso Universitario de Innovación Educativa en las Enseñanzas Técnicas: libro de actas
-
“Emprende en verde”: Iniciando un programa intensivo de fomento del emprendimiento en el ámbito agrario y forestal
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
2008
-
Market research for the optimization of the consumers response to the recent award of a protected geographical indication to a local product, beans from la baneza-leon (Spain)
Journal of International Food and Agribusiness Marketing, Vol. 20, Núm. 2, pp. 7-32