Safety of partially hydrolysed protein from spent barley (Hordeum vulgare) and rice (Oryza sativa) as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283

  1. Turck, D.
  2. Aguilera-Gómez, M.
  3. Bohn, T.
  4. Castenmiller, J.
  5. De Henauw, S.
  6. Hirsch-Ernst, K.I.
  7. Maciuk, A.
  8. Mangelsdorf, I.
  9. McArdle, H.J.
  10. Naska, A.
  11. Pelaez, C.
  12. Pentieva, K.
  13. Siani, A.
  14. Thies, F.
  15. Tsabouri, S.
  16. Vinceti, M.
  17. Cubadda, F.
  18. Frenzel, T.
  19. Heinonen, M.
  20. Prieto Maradona, M.
  21. Marchelli, R.
  22. Neuhäuser-Berthold, M.
  23. Poulsen, M.
  24. Siskos, A.
  25. Schlatter, J.R.
  26. van Loveren, H.
  27. Zakidou, P.
  28. Mendes, V.
  29. Ververis, E.
  30. Knutsen, H.K.
  31. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2023

Volumen: 21

Número: 9

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2023.8064 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor