Safety of 3’-sialyllactose (3’-SL) sodium salt produced by derivative strains of Escherichia coli BL21 (DE3) as a Novel Food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283

  1. Turck, D.
  2. Bohn, T.
  3. Castenmiller, J.
  4. De Henauw, S.
  5. Hirsch-Ernst, K.I.
  6. Maciuk, A.
  7. Mangelsdorf, I.
  8. McArdle, H.J.
  9. Naska, A.
  10. Pelaez, C.
  11. Pentieva, K.
  12. Siani, A.
  13. Thies, F.
  14. Tsabouri, S.
  15. Vinceti, M.
  16. Cubadda, F.
  17. Frenzel, T.
  18. Heinonen, M.
  19. Marchelli, R.
  20. Neuhäuser-Berthold, M.
  21. Poulsen, M.
  22. Prieto Maradona, M.
  23. Schlatter, J.R.
  24. van Loveren, H.
  25. Colombo, P.
  26. Noriega Fernández, E.
  27. Knutsen, H.K.
  28. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2022

Volumen: 20

Número: 5

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2022.7331 GOOGLE SCHOLAR