Maximum levels of cross-contamination for 24 antimicrobial active substances in non-target feed.
Part 2: Aminoglycosides/aminocyclitols: apramycin, paromomycin, neomycin and spectinomycin

  1. Allende, A.
  2. Koutsoumanis, K.
  3. Allende, A.
  4. Alvarez-Ordóñez, A.
  5. Bolton, D.
  6. Bover-Cid, S.
  7. Chemaly, M.
  8. Davies, R.
  9. De Cesare, A.
  10. Herman, L.
  11. Hilbert, F.
  12. Lindqvist, R.
  13. Nauta, M.
  14. Ru, G.
  15. Simmons, M.
  16. Skandamis, P.
  17. Suffredini, E.
  18. Andersson, D.I.
  19. Bampidis, V.
  20. Bengtsson-Palme, J.
  21. Bouchard, D.
  22. Ferran, A.
  23. Kouba, M.
  24. López Puente, S.
  25. López-Alonso, M.
  26. Nielsen, S.S.
  27. Pechová, A.
  28. Petkova, M.
  29. Girault, S.
  30. Broglia, A.
  31. Guerra, B.
  32. Innocenti, M.L.
  33. Liébana, E.
  34. López-Gálvez, G.
  35. Manini, P.
  36. Stella, P.
  37. Peixe, L.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2021

Volumen: 19

Número: 10

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2021.6853 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor