Fachbereich
PRODUCCIÓN ANIMAL
Publikationen (55) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2010
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A generic multi-stage compartmental model for interpreting gas production profiles
MODELLING NUTRIENT DIGESTION AND UTILISATION IN FARM ANIMALS
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A model of phosphorus metabolism in growing sheep
MODELLING NUTRIENT DIGESTION AND UTILISATION IN FARM ANIMALS
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A review of mathematical functions for the analysis of growth in poultry
World's Poultry Science Journal, Vol. 66, Núm. 2, pp. 227-239
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Aditivos alternativos en la alimentación del ovino-caprino: cebo y producción de leche
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 169, pp. 61-69
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Alimentos de origen animal: ¿alimentos funcionales?
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 17, Núm. 1, pp. 18-25
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Ammonia-N utilization by ruminal bacteria and protozoa from sheep fed diets differing in forage: Concentrate ratio and forage type
EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 131-132
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Analysis of energy balance data from lactating dairy cows
EAAP Scientific Series, Vol. 127, Núm. 1, pp. 545-546
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Application of a kinetic model to describe phosphorus metabolism in pigs fed a diet with a microbial phytase
Journal of Agricultural Science, Vol. 148, Núm. 3, pp. 277-286
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Artificial incubation of noble crayfish (Astacus astacus) eggs in a partially recirculating system using formaldehyde as an antifungal treatment
Aquaculture Research, Vol. 41, Núm. 10
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Can Iberian Water Rail Rallus aquaticus be sexed reliably using simple morphometrics?
Ringing and Migration, Vol. 25, Núm. 1, pp. 42-46
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Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. I. Digestibility, fermentation parameters, and microbial growth
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3684-3698
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Comparison of fermentation of diets of variable composition and microbial populations in the rumen of sheep and Rusitec fermenters. II. Protozoa population and diversity of bacterial communities
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3699-3712
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Complementar la dieta de las ovejas con alperujo proporciona lácteos más saludables
Alimentación, equipos y tecnología, Año 29, Núm. 254, pp. 18-22
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Composición química y digestibilidad in vitro de trigo y cebada para la alimentación animal cultivados de forma convencional y ecológica
XXXV Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC)
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Control de mamitis en el ovino lechero
Ganadería, Núm. 68, pp. 28-32
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Cría tradicional del gallo indio de León en la provincia de Zamora
Feagas, Núm. 36, pp. 120-123
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Decapsulated artemia cysts: A suitable dietary supplement for juvenile tench (Tinca tinca L.)
Journal of Applied Aquaculture, Vol. 22, Núm. 1, pp. 57-65
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Decrease of ruminal methane production in Rusitec fermenters through the addition of plant material from rhubarb (Rheum spp.) and alder buckthorn (Frangula alnus)
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 8, pp. 3755-3763
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Detection of quantitative trait loci affecting the milk fatty acid profile on sheep chromosome 22: Role of the stearoyl-CoA desaturase gene in Spanish Churra sheep
Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 1, pp. 348-357
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Effect of a polymer-coated urea based diet on the performance of lactating dairy cows
Journal of Applied Animal Research, Vol. 37, Núm. 2, pp. 201-205