PRODUCCIÓN ANIMAL
Département
Ángel
Ruiz Mantecón
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Ángel Ruiz Mantecón (41)
2012
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Effects of rhubarb (Rheum spp.) and frangula (Frangula alnus) on intake, digestibility and ruminal fermentation of different diets and feedstuffs by sheep
Animal Feed Science and Technology, Vol. 176, Núm. 1-4, pp. 131-139
2010
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Feed intake, digestibility, and carcass characteristics of lambs fed a diet supplemented with soluble fibre
Animal Production Science, Vol. 50, Núm. 1, pp. 45-51
2009
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Effect of various levels of supplementation with sodium bicarbonate on feed intake and animal performance in fattening lambs
Cuban Journal of Agricultural Science, Vol. 43, Núm. 1, pp. 31-36
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Inclusión de "urtica dioica" en la ración de corderos en la fase de cebo
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
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La estacionalidad, los sistemas reproductivos y su influencia en la productividad y el precio medio anual de la leche
PR: pequeños rumiantes, Vol. 10, Núm. 3, pp. 26-30
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Los períodos improductivos como condicionante de la rentabilidad en las explotaciones ovinas de ordeño
Feagas, Núm. 35, pp. 44-49
2007
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Effects of the inclusion of sodium bicarbonate and sugar beet pulp in the concentrate for fattening lambs on acid-base status and meat characteristics
Meat Science, Vol. 77, Núm. 4, pp. 696-702
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Frecuencia de ordeño en ovino: influencia en la producción y composición de la leche
MG Mundo ganadero, Año 18, Núm. 195, pp. 54-57
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Inclusion of sugar beet pulp in cereal-based diets for fattening lambs
Small Ruminant Research, Vol. 71, Núm. 1-3, pp. 250-254
2006
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Effect of omitting one or two milkings weekly on lactational performance in dairy ewes
Journal of Dairy Research, Vol. 73, Núm. 2, pp. 207-215
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Effects of malate on diet digestibility, microbial protein synthesis, plasma metabolites, and performance of growing lambs fed a high-concentrate diet
Journal of Animal Science, Vol. 84, Núm. 2, pp. 405-410
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Pautas alternativas de ordeño en ovino
MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 189, pp. 44-49
2005
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Comparison of sheep and red deer rumen fluids for assessing nutritive value of ruminant feedstuffs
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 14, pp. 2495-2502
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How can NIRS method be used to predict in situ crude protein and neutral detergent fibre degradation in herbage?
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 14, Núm. 4, pp. 727-736
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Nutritive evaluation of herbage from permanent meadows by near-infrared reflectance spectroscopy: 1. Prediction of chemical composition and in vitro digestibility
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 9, pp. 1564-1571
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Nutritive evaluation of herbage from permanent meadows by near-infrared reflectance spectroscopy: 2. Prediction of crude protein and dry matter degradability
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 85, Núm. 9, pp. 1572-1579
2004
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Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deer
Journal of Animal and Feed Sciences
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Control rumial mediante bicarbonato sódico
MG Mundo ganadero, Año 15, Núm. 166, pp. 58-62
2003
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Bicarbonato sódico en la alimentación de corderos en cebo
MG Mundo ganadero, Núm. 153, pp. 24-28
2001
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Comparative digestion of herbage by two breeds of sheep: Effects of grass maturity stage and level of intake
Animal Science, Vol. 73, Núm. 3, pp. 513-522